Ticket “Bereik je doelen met Trello”

49,00

Tijdens deze inspirerende training bepaal jij de doelen die jij wilt nastreven én ontdek je hoe je deze eenvoudig kunt omzetten naar concrete acties. Zo blijft het niet bij dromen alleen maar boek je snel resultaat. Deze training is geschikt voor startende ondernemers maar bieden ook uitkomst als je toe bent aan de volgende stap. Schrijf je in voor deze unieke online training op 20 september 2022. Deze Expert Sessie van PO Academy wordt verzorgd door senior professional organizer Marianne Winter.

Artikelnummer: POA-09-2022 Categorie:

Beschrijving

Expert Sessie “Bereik je doelen met Trello”

Als ondernemer ben je de hele dag bezig met jouw passie. De kans is dan ook groot dat de maanden voorbij vliegen. Om er voor te zorgen dat alle plannen die in jouw hoofd zitten, succesvol kunnen worden uitgevoerd, is het dan ook belangrijk om jezelf de tijd te gunnen om proactief de juiste voorbereidingen te treffen. Zo weet je zeker dat je binnenkort trots kunt terugkijken op wat jij allemaal hebt bereikt.

Tijdens deze online training “Bereik je doelen met Trello” komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • ontwerp jouw ideale week
  • wat zou jij willen bereiken met jouw bedrijf?
  • je eigen Trello account opzetten (gratis)
  • technische vaardigheden om het maximale uit Trello te halen
  • bonus: inclusief opname zodat je de training zo vaak kunt terugkijken als jij wilt

Leg tijdens deze training de basis voor jouw planbord, of je nu net begint als ondernemer of toe bent aan de volgende stap. Wij zorgen voor heel veel inspiratie en praktische oefeningen en natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Schrijf je nu in voor deze unieke training!

Na afloop

  • kun je jouw doelen vertalen naar concrete en haalbare taken
  • verlaag je de drempel om hiermee aan de slag te gaan
  • heb je je eigen inspirerende planbord gemaakt
  • beschik je over de technische vaardigheden waarmee je het maximale uit Trello kunt halen

Praktische informatie

De expert sessie “Bereik je doelen met Trello” vindt online plaats tijdens de Week van het Werkgeluk, op dinsdag 20 september 2022 van 12.00 – 13.30 uur (via Zoom).

De training wordt verzorgd door Marianne Winter, Senior Professional Organizer, RPO®, eigenaar van PO Academy en voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO)

Deelname kost EUR 49 per persoon (exclusief btw). Ben je deelnemer aan PO Academy (traject Zilver of Goud), dan ontvang je een registratiecode per e-mail.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.