Ticket “Marketing: word een magneet voor klanten en verdubbel je omzet”

30,00

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je heel graag meer klanten, meer voldoening, meer impact, meer omzet en meer vrije tijd? Schrijf je dan in voor deze unieke online training op woensdag 29 maart 2023 en ontdek het proces om pijlsnel succesvol te worden. Deze Expert Sessie van PO Academy wordt verzorgd door business coach drs. Dorien de Beurs-Leguijt en senior professional organizer Marianne Winter.

Artikelnummer: POA-03-2023 Categorie:

Beschrijving

Expert Sessie “Marketing: word een magneet voor klanten en verdubbel je omzet”

Je bent ondernemer geworden omdat je een missie hebt. Je wilt jouw klant op de allerbeste manier helpen met wat jij het allerbeste kunt. Win win! En dit wil je doen met veel plezier, veel voldoening en een lekkere verdienste. Maar eerst nog die klanten krijgen! Hoe doe je dat nou zonder te pushen en te jagen! Zou het ook eenvoudig kunnen? Zou het ook op een heel ontspannen en leuke manier kunnen?

Maar natuurlijk! Je moet alleen even weten hoe je dit doet. Leer tijdens deze training de 3 basisprincipes voor focus, groei en succes. Stop met twijfelen, onzeker zijn en zwabberen over de weg. Ontdek de kracht van de gouden combinatie en leer hoe je deze simpel, slim en effectief inzet. Zo word je een klantmagneet die jouw droomklanten aantrekt.

Na afloop van de Expert Sessie:

  • weet jij uit welke 3 principes de gouden combinatie bestaat waardoor jij ook heel succesvol gaat worden.
  • hoe jij deze 3 principes snel kunt integreren in je eigen business voor snel resultaat.
  • wat jij te doen hebt om glasheldere focus te krijgen en houden waardoor je veel meer zelfvertrouwen krijgt.
  • uit welke 5 stappen het simpele proces van continu klanten krijgen bestaat en hoe je hier per onderdeel slim op kunt inspelen.
  • weet jij dat problemen top zijn en hoe jij dit kunt inzetten in je marketing en sales.
  • weet jij waarom je energie mega belangrijk is en hoe je dit kunt inzetten om sneller te groeien.
  • hoe je met slechts 1 simpele aanpak je aanbod woest aantrekkelijk maakt waardoor je ideale klanten gelijk ja zeggen op je voorstel in plaats van misschien of nee.
  • bonus: wij vertellen je bloedeerlijk hoe wij aan nieuwe klanten komen en hoeveel tijd wij daarmee kwijt zijn.
  • bonus: jij ontvangt de gehele opname van deze sessie zodat je zo vaak kunt terugkijken als jij wilt.

Wij zorgen voor heel veel inspiratie en praktische tips en natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Schrijf je nu in voor deze unieke training!

Praktische informatie

Deze expert sessie vindt online plaats via Zoom op woensdag 29 maart 2023 van 19.30 – 21.00 uur. Het is geschikt voor zowel ervaren als startende professional organizers, en kennisondernemers zoals coaches, consultants, trainers en experts.

De training wordt verzorgd door drs. Dorien de Beurs-Leguijt, Businesscoach en eigenaar van 2GoMax, en Marianne Winter, Senior Professional Organizer, RPO®, eigenaar van PO Academy, MARY regelt het wel .nl® en oud-voorzitter van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Dorien en Marianne gebruiken slim de principes van de gouden combinatie waardoor ze zichzelf onvergelijkbaar hebben gemaakt en dat leidde tot de allerleukste klanten, veel voldoening en plezier, een heerlijke omzet en heel veel vrije tijd.

Deelname kost EUR 30 per persoon (exclusief btw). Ben je deelnemer aan PO Academy (traject Zilver of Goud), dan ontvang je een registratiecode per e-mail.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…