PO Academy

Als professional organizer is het enorm belangrijk dat je ook achter de schermen jouw zaken op orde hebt. Als geen ander worden wij hierop beoordeeld. Je kunt natuurlijk zelf het wiel uitvinden, maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. En aangezien ons beroep daarom draait is je interesse nu vast gewekt!

1
Modules
1
MAANDEN
1
Klanttevredenheid

Het unieke online programma ‘PO Academy’ staat uit 8 modules waarmee je op elk gewenst moment kunt starten. Zo ontwikkel je jouw ondernemersvaardigheden op een eenvoudige en gedoseerde manier, helemaal in jouw eigen tempo. Je hebt 12 maanden toegang tot de online leeromgeving, maar kunt natuurlijk ook sneller door de inhoud heen. 

Klik op deze link voor meer informatie of om je aan te melden. Hieronder lees je de ervaring van deelnemers.

Ben je al deelnemer? Klik dan op het logo hieronder om in te loggen:

Inloggen PO Academy

Ervaringen van deelnemers

Toen ik voor mijzelf wilde beginnen als Professional organizer kwam ik niet verder dan het volgen van de basistraining. En hoe nu verder dacht ik toen. Gelukkig was Marianne daar! Met een mooi, overzichtelijk en vooral informatief online programma waar alle stappen langs komen. Niet alleen de zakelijke acties maar ook dat je mag stil staan wat je al bereikt hebt wat je al gedaan hebt tot nu toe. Met regelmaat kijk ik nog even globaal de stappen door. Je merkt dat als er onderwerpen langskomen die op dat moment spelen in je bedrijf, je de informatie veel beter in je opneemt. Ik raad dit programma zeker aan bij startende Organizers maar ook als je al even bezig bent, want het houdt je scherp!
Direct toen ik toegang kreeg tot de Academy, merkte ik rust en hoop. Dit was precies wat ik zocht; iets / iemand die me soms aan het handje meeneemt door dit startproces. Alle onderdelen die ik moet uitwerken, staan beschreven en kan ik gaan uitvoeren. De PO Academy gebruik ik dagelijks om op terug te vallen; wat moet ik ook alweer nog allemaal uitzoeken en specifiek op onderwerp, zoek ik steeds weer wat op. Daarnaast is de persoonlijke hulp die ik krijg van Marianne, erg fijn. Zo voelt het echt alsof ik ’n persoonlijke ondernemerscoach heb, die volledig gespecialiseerd is in mijn eigen beroep.
Ik ben begonnen aan deze online cursus om de puntjes op de i te zetten voor mijn bedrijf, toen ik al een aantal jaar bezig was. Toen ik startte als ondernemer heb ik zelf zoveel mogelijk informatie zelf bij elkaar gezocht en heb ik een vaktraining gevolgd, maar de onzekerheid bleef of ik niet iets miste. En het is heel fijn om zo op 1 plek alle informatie voor het runnen van een onderneming te vinden. Ik vond het zeer nuttig en heb verrassende dingen geleerd. Daarnaast is het heel fijn dat je de cursus flexibel zelf kan plannen, zo komt het altijd gelegen! Ik wou dat ik deze cursus ontdekt had toen ik net gestart was mijn mijn bedrijf, super waardevol!