PO Academy

14 students

De PO Academy is een uniek online programma dat speciaal ontwikkeld is voor professional organizers die hun bedrijf sneller succesvol willen laten zijn. Ontdek hoe je jouw bedrijf vol vertrouwen in de markt zet en klanten aantrekt die bij jou passen.

Dit online programma geeft je een jaar lang toegang tot de online leeromgeving ‘PO Academy’, die bestaat uit:

  • 8 modules die je helpen bij het bepalen van je ideale klant, de rechtsvorm van je bedrijf, je bedrijfsnaam, welke verzekeringen aan te raden zijn, met welke wetgeving je te maken hebt als ondernemer, van welke belastingvoordelen je gebruik kunt maken en jou wegwijs maken in de wereld van afkortingen (zoals SBI, KOR, BOIP, WMO, AGB, PGB en ZIN);
  • 52 praktische oefeningen, voorzien van nuttige theorie en handige tips, zodat je jouw ondernemersvaardigheden kunt ontwikkelen. Zeker als je voorheen in loondienst werkte, kan het ondernemerschap overweldigend zijn. Als je dit programma volgt hoef je niet overal tegelijk aan te denken, maar komen de onderwerpen gedoseerd aan bod. Precies op het juiste moment. Op deze manier hoef je niet zelf het wiel uit te vinden, of je informatie op talloze verschillende plekken bij elkaar te zoeken. Deelname aan dit programma bespaart je dus veel tijd. Tijd die je kunt besteden aan het werken met declarabele klanten. Want daar is het je uiteindelijk als ondernemer om te doen natuurlijk.
  • 30 minuten 1-op-1 persoonlijke begeleiding via telefoon of beeldbellen;
  • toegang tot de besloten Facebookgroep ‘Ik word PO’;

Je volgt dit programma in je eigen tempo. Hoeveel oefeningen je per week volgt hangt helemaal van jezelf af. Als je bij de start van je bedrijf meer tijd beschikbaar hebt, kun je ze sneller achter elkaar doen. Heb je al genoeg andere ballen hoog te houden hebt, dan doe je er gewoon 1 per week. Per oefening staat aangegeven hoeveel tijd deze kost (variërend van 25 minuten tot 1 uur).

Om er voor te zorgen dat het niet bij goede voornemens blijft, kun je je als deelnemer aansluiten bij de besloten Facebookgroep ‘Ik word PO‘. Hierin kun je vragen stellen, met de andere deelnemers overleggen en Facebook Live sessies volgen.

Heb je tussentijds vragen, neem dan gerust contact met mij op.

Fijne dag,
Marianne

Instructor

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
€147,00