Basistraining

Als je voor jezelf wilt beginnen als professional organizer dan begin je met een basisopleiding. Hieronder tref je een overzicht aan van de opleidingen die erkend zijn door de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

Particuliere klanten

De NBPO bestaat ruim 20 jaar en biedt 5x per jaar de basistraining tot professional organizer aan. Deze is geschikt als je je richt op particuliere klanten en/of de zakelijke markt.

Ook De Huishoudcoach® biedt een basistraining tot professional organizer voor particulieren aan.

Bij Laudius kun je via zelfstudie een basistraining tot professional organizer volgen. Deze is zowel geschikt voor de particuliere, zakelijke als de zorgmarkt.

Tot slot kun je bij de LOI via zelfstudie een basistraining tot professional organizer volgen. Deze is zowel geschikt voor de particuliere als zakelijke markt.

Zakelijke markt

De Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers bestaat bijna 25 jaar en biedt 5x per jaar de basistraining tot professional organizer aan. Deze is geschikt als je je richt op particuliere klanten en/of de zakelijke markt.

Daarnaast biedt De Huishoudcoach® een basistraining tot professional organizer voor de zakelijke markt aan.

Bij Laudius kun je via zelfstudie een basistraining tot professional organizer volgen. Deze is zowel geschikt voor de particuliere, zakelijke als de zorgmarkt.

Tot slot kun je bij de LOI via zelfstudie een basistraining tot professional organizer volgen. Deze is ook geschikt voor de zakelijke markt.

In loondienst

De School voor Organizing biedt een basistraining tot interne business organizer aan, voor organisatietalenten in loondienst.